Coaching

Weer in de kracht van je natuur

Ieder mens komt op zijn levensweg van alles tegen; mooie ervaringen en gelukkige tijden maar ook momenten van verdriet en verlies. Al deze gebeurtenissen en ervaringen maken en vormen je tot wie je bent en verrijken je met levenservaring.

Soms kom je dingen tegen op je pad die te zwaar zijn om mee te dragen. Ze blokkeren je om verder te gaan of ze hinderen je om te zijn wie je zou willen zijn. Het kan gaan om recente gebeurtenissen of zaken uit het verleden. Verdriet, zwaarte en verlies kunnen zich opstapelen tot het moment dat je niet meer verder kunt.

Zeespiegel biedt een holistisch coachingstraject waarin we zowel het bewuste als het onderbewuste laten spreken. We kijken niet alleen naar de pijn maar naar de mens als geheel; Je kracht, je valkuilen, je rationele, emotionele en spirituele kant. We gaan op zoek naar je versperringen en valkuilen en wat misschien wel het belangrijkste is, we bekrachtigen je positieve kanten. Je talenten en kwaliteiten. Je verleden, je heden en wat je zou willen voor de toekomst.Zo krijg je inzicht in je eigen leven.

Negatieve patronen en thema’s komen aan de orde en gaan we mee aan de slag zodat ze worden getransformeerd tot ervaringen waar je rijker van wordt. Je neemt ze mee op je levenspad en kunt weer verder! Coaching kan worden ingezet bij vele uiteenlopende klachten. Te denken valt aan:

Verwerking van verlies of het omgaan met grote veranderingen in het leven
Faalangst, minderwaardigheidsgevoelens, negatieve overtuigingen
Stress, oververmoeidheid en burn-out
Depressie
Fysieke klachten zoals migraine, darmproblemen en allergieën
Zingeving en zelfontwikkelingstrajecten

Methoden die gebruikt worden