ritueel voor afscheid

ERVARINGEN

van mensen die ik mocht begeleiden

ANDERE RITUELEN

voor alle vormen van dank
& afscheid

Door de rust en het vertrouwen wat jij uitstraalt hebben wij echt afscheid kunnen nemen.

Dank je wel

Leontine de Beer en Marco Hutten

Ik ben zeer ontroert hoe jij de kunst verstaat harmonie en inlevingsvermogen in mensen te hebben. Das een gave en levenservaring die jou siert.

Helma
Ik hoop je de komende jaren niet nodig te hebben, maar zal jou zeker adviseren bij vrienden en bekenden, als zij een uitvaart te regelen hebben. Je betrokkenheid en inleveringsvermogen  is groot, chapeau.
Clarissa van Meel

Graag wil ik via deze recensie mijn uiterste waardering uitspreken over Yvonne Jorissen en Judith van Beurden voor hun fantastische bijdrage bij het verzorgen van de laatste mooie momenten tijdens het afscheid van mijn geliefde moeder.

De toewijding en de zorg voor het goed verlopen van beide diensten, zowel in de kerk als in het crematorium, is volgens mij een gave die alleen van boven kan komen.   ​
Namens familie de Beer wil ik de dames hartelijk dank zeggen.​
Marc en Milly de Beer , Annie ,Thomas en Fred

Lieve Judith
Ik wil je bedanken voor de fijne manier van samenwerken. je hebt alles zo mooi verwoord, ik heb er veel complimenten over gehad.
Dank je wel

Mirelle

Dank je wel Judith voor de mooie ceremonie. Fijn dat je dit voor ons hebt gedaan.

Familie Rutten

De dienst was heel mooi. Al waren we maar met 14 mensen, het was warm en liefdevol. Precies zoals ze was. Dank je wel voor alle goede zorgen

Familie van Haare

Judith, mede dankzij jou is het een fantastisch afscheid van mijn vader geworden. Super bedankt, ook namens mijn moeder.

Familie Bastiaans

Zoals we al hadden gedacht, heb je ook weer voor een mooi afscheid gezorgd voor onze buurman/vriend. Kleinschalig en intiem, maar ook erg indrukwekkend. Alle aanwezigen waren het hier over eens.

Gert en Jacqueline Hofkens