ritueel voor afscheid

ERVARINGEN

van mensen die ik mocht begeleiden

ANDERE RITUELEN

voor alle vormen van dank
& afscheid

Lieve Judith,
want dat ben je en is deze vrouw, lief, betrokken empatisch, zelfs op het verdrietigste moment van mijn leven was jij een lichtpuntje en een warme deken voor mij en ons gezin,
ik, wij, willen je daarom ook uit de grond van ons hart bedanken voor de mooie dienst en alles wat er omheen heeft gedraaid, het was prachtig mede door de wens van ons te
vervullen hoe we het graag wilden voor mama, de film, de muziek, de foto’s en haar bijzondere levensverhaal, alles is aan bod gekomen, niets was teveel,
en misschien raar om het te zeggen en hopelijk is het een lange tijd niet nodig maar als er een dienst moet komen in de toekomst dan zal ik je zeker aanraden.
Nogmaals heel erg bedankt, dikke knuffels,

Karyn, Ton,
Cherley en Erik
Kim en Danique

Lieve Judith,

Bij deze willen we je nogmaals heel erg bedanken voor het voorbereiden en voorgaan van een hele mooie afscheidsviering. Het heeft ons geholpen om op een gepaste manier afscheid te nemen. Toen je bij ons op bezoek kwam, was er meteen het gevoel dat het wel goed kwam met de voorbereiding van de uitvaart en dat gaf ons meteen rust. Met je suggesties voor de muziek, het maken van een presentatie van de foto’s en het schrijven van een levensloop heb je ons erg goed geholpen. Je hebt de uitvaart ook met veel liefde en medeleven geleid. Toch nog mooie herinneringen aan een verdrietige afscheidsviering.

Judith heeft ons door een verschrikkelijke week geloodst in aanloop naar de dienst voor mijn vader. Doordat zij alles in goede banen heeft geleid en ons allemaal aan het werk heeft gezet om de dienst vorm te geven hadden we een doel, waar we anders stuurloos hadden rondgedobberd. Uiteindelijk was de dienst perfect, met mooie muziek, foto’s en een levensverhaal. Pa zou er trots op zijn geweest. Judith wist ook tijdens de dienst de juiste dingen te zeggen,  alsof ze pa al jaren kende. Namens ons allemaal: bedankt Judith, voor al jouw goede, lieve zorgen.

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je luisterend oor en de geweldige warme en professionele begeleiding bij de uitvaart van mijn dierbare vader. Dat heeft er mede toe bijgedragen dat ik met warmte in mijn hart, terug kan kijken op een waardig en liefdevol afscheid.

Vandaag heb ik de dienst terug gekeken met mijn vader. Bijzonder emotioneel moment, moet ik zeggen. Bovendien waren we het erover eens dat jij het toch wel fantastisch gedaan hebt. Mooie teksten gemaakt, goede begeleiding tijdens de dienst. Nogmaals bedankt voor al je hulp en steun.

Dank je wel Judith voor de mooie dienst bij Dela.
Je hebt een warme stem om naar te luisteren en je kunt een verhaal goed samenvatten en mooi verwoorden.

Dankzij jou was de uitvaart van mijn man in één woord indrukwekkend.

We hebben heel veel fijne reacties gehad van familie en vrienden en dat doet mij heel erg goed. Dit zal me zeker helpen bij het verwerkingsproces.

Dank voor de rust die je uitstraalde!

Ondanks de moeilijke gebeurtenis van een dierbare die je opeens kwijt raakt, heeft judith er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen om door deze moeilijke periode te gaan. Ze helpt je bij alles wat er maar gedaan moet worden en niets is haar te veel. Ze is altijd bereikbaar en je hoeft nooit lang op antwoord te wachten als je haar nodig hebt. Ze is een hele lieve, zachte vrouw die echt voor je klaar staat in deze moeilijke tijd. Als je iemand nodig hebt om alles te regelen zou ik Judith zeker aanbevelen.

Dank je wel voor jouw hulp bij een bijna onmogelijke opgave voor ons die achterblijven. Uit een berg gevoelens pak je de mooiste steentjes en maakt daar een mooi sieraad van. Een kroon op het leven van Moeder. Zo fijn

Door de rust en het vertrouwen wat jij uitstraalt hebben wij echt afscheid kunnen nemen.

Dank je wel

Ik ben zeer ontroert hoe jij de kunst verstaat harmonie en inlevingsvermogen in mensen te hebben. Das een gave en levenservaring die jou siert.

Graag wil ik via deze recensie mijn uiterste waardering uitspreken over Yvonne Jorissen en Judith van Beurden voor hun fantastische bijdrage bij het verzorgen van de laatste mooie momenten tijdens het afscheid van mijn geliefde moeder.

De toewijding en de zorg voor het goed verlopen van beide diensten, zowel in de kerk als in het crematorium, is volgens mij een gave die alleen van boven kan komen.   ​
Namens familie de Beer wil ik de dames hartelijk dank zeggen.​
Ik hoop je de komende jaren niet nodig te hebben, maar zal jou zeker adviseren bij vrienden en bekenden, als zij een uitvaart te regelen hebben. Je betrokkenheid en inleveringsvermogen  is groot, chapeau.

Lieve Judith
Ik wil je bedanken voor de fijne manier van samenwerken. je hebt alles zo mooi verwoord, ik heb er veel complimenten over gehad.
Dank je wel

Dank je wel Judith voor de mooie ceremonie. Fijn dat je dit voor ons hebt gedaan.

De dienst was heel mooi. Al waren we maar met 14 mensen, het was warm en liefdevol. Precies zoals ze was. Dank je wel voor alle goede zorgen

Judith, mede dankzij jou is het een fantastisch afscheid van mijn vader geworden. Super bedankt, ook namens mijn moeder.

Zoals we al hadden gedacht, heb je ook weer voor een mooi afscheid gezorgd voor onze buurman/vriend. Kleinschalig en intiem, maar ook erg indrukwekkend. Alle aanwezigen waren het hier over eens.